Bibliotekets adgangspanel for meråpent

Hva er meråpent bibliotek?

Meråpent eller selvbetjent bibliotek er et utvidet bibliotektilbud som gir deg muligheten til å bruke biblioteket når det er ubemannet.
Når du har oppgradert bibliotek-kortet ditt til et adgangskort, har du tilgang til biblioteket fra kl. 07.00 til kl. 23.00 hver eneste dag, hele året. Det gjør du ved å signere og levere kontrakt på biblioteket. Samtidig får du informasjon om hvordan du bruker biblioteket når det er ubemannet. Om du ikke har lånekort fra før, er det veldig enkelt å registrere seg som låner på biblioteket eller via hjemmesiden vår. Lånekortet er gratis.

Du bruker lånekortet ditt og PIN-koden din for å låse opp døra når du skal inn. Du må være over 16 år for å oppgradere kortet ditt til adgangskort. Barn under 16 år må ha følge av foreldre eller foresatte hvis de skal bruke biblioteket i meråpent-tiden.

Nesten alt det samme som du kan gjøre i vanlig åpningstid, kan du gjøre når det er meråpent. Du kan låse deg inn når det passer deg best, låne, levere, og hente materiale du har bestilt. Du kan lese aviser, tidsskrift og bøker. Du kan spille spill (både dataspill og brettspill, bruke publikums-PC’er og gratis trådløst nett og ta utskrifter, kopiere og skanne dokumenter. Du kan jobbe eller slappe av, alene eller sammen med venner. Verdt å merke seg: Bøker og materiale som vi låner inn fra andre bibliotek, kan bare hentes og lånes ut i bibliotekets ordinære åpningstid. Det er ikke tilgang til toaletter når selve Bok & blueshuset er stengt.

Du skal føle deg trygg og komfortabel når du besøker oss når biblioteket ikke er betjent. Biblioteket er derfor videoovervåket i meråpent-tiden. Dette er av hensyn til din sikkerhet og for å trygge bibliotekets inventar og utstyr.

Velkommen til meråpent bibliotek!

Translate »