Det blir elektropop konsert med Ida Stein, spicy magi på dansegulvet med Dj Tim, fingermat, servering og god stemning.

Konsert med Ida Stein – drømmende og dansbar elektropop

Ida Stein har lenge vært i den kollektive bevisstheten til musikk-Norge. Med sin improvisatoriske og unike vokal har hun blitt sammenlignet med artister som Kate Bush og Björk.

Hun har spilt på klubb- og festivalscener i Norge og Tyskland og gitt ut en rekke radiolistede låter i inn- og utland. Hun jobber nå med sitt debutalbum og gleder seg til å vise frem deler av dette på flere scener i Tyskland og Norge vinteren og våren 2024.

Musikken drar oss inn i Idas følelsesladde univers. Flere av de nye låtene oppleves eksperimentelle og utforskende, samtidig som hun serverer helstøpte, synthdrevne elektropop-låter. Idas synther går fra å svømme i klang i det sfæriske lydbildet til det mer basstunge og suggererende. Det strekker seg fra nært og drømmende til dansbart og rytmebasert.

Ida Stein har tidligere spilt i både Urørtfinalen, på By:Larm, Slottsfjellfestivalen og varmet opp for artister som Seinabo Sey og Veronica Maggio. De seneste årene har hun også entret klubb-Norge som DJ og produsent. Med seg på scenen har hun Tore Flatjord (trommer og perk) og Roar Skjelbred (bass).

DJ Tim – spicy magi på dansegulvet!

DJ og kurator Tim Lennon serverer en dynamisk og eklektisk blanding av musikalske perler fra både forskjellige tider og fra hele verden. Opplev spicy magi på dansegulvet når han fører deg gjennom en reise fra afrobeat og soul til jazz-funk, disco og elektronika.

Tid: Lørdag 25. mai kl. 20.00

Sted: Livescenen på Bok & Blueshuset

Inngang: 250 kr

Student: 190 kr

Aldersgrense: 20 år

Billetter på Bok & Blueshuset / Bokogblueshuset.no: https://checkout.ebillett.no/137/events/40782/purchase/setup?kanal=fw

 

 Arrangementet er en del av Notodden skaperfestival, som arrangeres 25-26 mai 2024.

Arrangør: Notodden bibliotek, i samarbeid med Birkeland skaperverksted, Universitetet i Sørøst-Norge og Telemark Kunstmuseum / NIA

Festivalen er støttet av:

HOVEDSPONSOR: Hjartdalbanken

Øvrige sponsorer: Hydroparken, TBU og Notodden Energi

Translate »