Bibliotekets arrangement og aktiviteter:

apr
24
ons
Lesesirkel for voksne
apr 24@19:00-21:00
Lesesirkel for voksne @ Biblioteket

Har du lyst til å være med i bibliotekets lesesirkel? SISTE ONSDAG I HVER MÅNED 19.00 – 21.00.

Denne onsdagen snakker vi om “Løpe ulv » av Kerstin Ekman. Biblioteket fjernlåner flere eksemplarer som står til avhenting og er klare til å lånes ut, bare ta kontakt med oss!

Lesesirkler er i skuddet som aldri før og det finnes mange på Notodden og ellers i landet.Det er ikke lett å bare bli med i en lesesirkel, derfor startet vi opp med bibliotekets egen lesesirkel. Det er bare å møte opp og bli med. Følg med bibliotekets arrangementskalender!

apr
26
fre
Ordførerens time
apr 26@12:00-13:00
Ordførerens time @ Biblioteket

Siste fredag i måneden mellom 12.00 og 13.00 har du en unik mulighet til å treffe ordfører Gry Fuglestveit på biblioteket. Du snakke med henne om noe som opptar deg eller du kan bare slå av en prat. Ta plass i den røde sofaen. Kaffen er klar!

apr
28
søn
Hagedag på biblioteket
apr 28@12:00-15:00
Hagedag på biblioteket @ Notodden bibliotek

Velkommen til en dag med grønne aktiviteter for hele familien!

Notodden bibliotek og Notodden hagelag inviterer til hagedag på biblioteket. Det vil bli grønne aktiviteter for hele familien, offisiell åpning av frøbibliotek og foredrag med Anders Røyneberg og Erik Schjerven om «Livsnyterhagen»!

Program
Kl. 12: Offisiell åpning av Frøbiblioteket: Nå kan du låne frø helt gratis fra frøbiblioteket!
Kl. 12.30: Foredrag med hage-influencerne Anders Røyneberg og Erik Schjerven, forfattere av bl.a. «Livsnyterhagen» og «Plantelykke». Tips og råd om hagestell.
Kl. 13.15: Aktiviteter for hele familien
– Plant din egen solsikke
– Donere frø til frøbiblioteket
og mer!

mai
8
ons
Eventyrstund
mai 8@10:15-10:45
Eventyrstund
Kom og hør morsomme, spennende og rare eventyr og fortellinger på biblioteket annenhver onsdag kl. 10.15 -10.45!

Vi leser både eventyr og bildebøker, kanskje blir det rim og regler og litt sang også. For alle barn mellom 4 – 6 år. Gratis. Påmelding for barnehagegrupper på tlf. 35015690.

Vi på biblioteket tror på verdien av å formidle eventyr og fortellinger “rundt leirbålet”. Eventyr og fortellinger har til alle tider begeistret og berørt barn, og den umiddelbare opplevelsen, spenningen og gleden ved å bli fortalt for, er viktig i seg selv. Eventyr og fortellinger lærer også barn å skape bilder, de stimulerer til kreativitet, refleksjon og undring. Temaene i eventyr og fortellinger er ofte allmennmenneskelige og eksistensielle og er med på å utvikle identitet og kulturell tilknytning. De kan bidra til barns forståelse av seg selv og sin plass i verden. Dessuten er det veldig koselig!

Velkommen til onsdags-eventyrstund på biblioteket!

mai
25
lør
Notodden skaperfestival
mai 25-mai 26 heldags
Notodden skaperfestival @ Notodden bibliotek

Har du lyst til å se kule oppfinnelser, eller finne måter å lage og leve mer bærekraftig på? Da er Notodden skaperfestival stedet for deg!

Festivalen foregår helga 25.-26. mai

Bli kjent med skapermiljøet, få inspirasjon til egen mekking, og vis frem noe du har lagd selv. Bli med på en dag full av kreativitet og morsomme aktiviteter for store og små.

Festivalen feirer skaperglede, innovasjon og bærekraft, i skjæringspunktet mellom kunst, teknologi og vitenskap.

Arrangeres av Notodden bibliotek, Birkeland Skaperverksted, USN og Telemark Kunstmuseum.

Program kommer.

Bilde av Amélie Mourichon via Unsplash

Translate »